Girlpower

Girlpower!


Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi hos One4Free er rimelige stolte af at være sponsor for Aalborg KFUMS mega seje fodboldpiger, som er indbegrebet af "Girlpower"!

Aalborg KFUM har med sine pt. 42 spillere i årgang 2003, måske en af de største ungpigeafdelinger i landet. Der er stor opbakning omkring holdet ikke kun fra klubben, men holdet er også bakket stærkt op rent socialt af forældre/søskende og eget aktivitetsudvalg. 

U13 pigerne har virkelig medvind i øjeblikket. Efter at have vundet det Jyske Mesterskab i Futsal og sejret i Aalborg KFUM´s Nybolig Cup, hev pigerne en flot 1. plads hjem for 3. år i træk i en stærkt besat Aalborg City Cup på Frejapark her i Kr. Himmelfartsferien 2016, efter 5 sejre, to uafgjorte kampe og en så suveræn målscore som 15-0. Det er ren girlpower.

Holdet U/13 piger fodbold har lanceret deres egen fodbold rapsang med titlen ”Girlpower”. Ideen til slagsangen blev skabt under en cup sidste sommer, hvor pigerne sang det nuværende omkvæd, hvilket senere er blevet udvidet med rap-teksten, som pigerne selv har budt ind på med rim og andre kreative input. Indspilning af musik og video er lavet af 2 forældre, der med hjælp fra pigerne, har kreeret denne glade og livsbekræftende hyldest til pigefodbolden. Rapsangen med titlen ”Girlpower”, findes nu også som musikvideo på YouTube. Sangen kan desuden høres på iTunes, Google Play og Spotify. 

Den næste tid venter der pigerne en masse spændende oplevelser på og udenfor grønsværen. Næste udfordringer bliver Madsby Cup og Vildbjerg Cup, hvor de er forsvarende mestre fra såvel 2013, 2014 og 2015. Til Vildbjerg Cup deltager ikke mindre end 71 forældre/søskende som slår i år lejr i Aalborg KFUM’s ”Camp 9000” . 

Mon ikke vi kommer til at se og høre meget mere til KFUMs ”Girlpower-piger” i fremtiden.