logo
logo

Partnere

Konkurrencer > Partnere > Stavros Pizza
Stavros Pizza

Stavros har haft samme ejer siden April 1998, hvilket er DIN garanti for, at vores kunder altid vender tilbage. TV Nord og TV Danmark har kåret Stavros, som de bedste til at lave pizza i lokalområdet.

Vi bruger udelukkende de bedste råvarer, og levere derfor den bedste pizza, som også er begrundet med vores mange års erfaring i branchen. Dette betyder, at vi kender vores kunders ønsker og behov.

Uanset om du har lyst til amerikansk eller italiensk mad, så laver vi altid god og lækker mad af høj kvalitet. Vi har også et fremragende udvalg af grill -og kebab retter. Den gode mad betyder også, at vi ikke er de billigste, og ikke går på kompromis med prisen.

Vi gør en dyd ud af, at imødekomme vores kunders smag og behov, og derfor levere vi også til fødselsdage og andre mindeværdige begivenheder. Vi tilbyder også rabat til skoler, virksomheder og andre institutioner.

Du kan altid få, hvad du ønsker, og der er mulighed for at bytte fra deep-pan til italiensk og vice versa.

Du er velkommen til at nyde dit måltid i vores pizzeria, men vi bringer også maden ud til dig. Vi bringer ud hele ugen fra 16:00 til 21:15. Søndag fra 12:00 til 21:15. Du skal minimum købe for 100,00kr, før vi bringer ud.

BEMÆRK: KUN "hente selv" Køb 9 pizzaer og få den 10. gratis.

Vi håber, at når du har prøvet vores pizzaria, at det bliver dit foretrukne pizzaria.

Håber vi snart ser dig, og velkommen på Stavros Pizzeria.