logo
logo

Partnere

Cepelo

Hos CEPELO har vi fokus på at finde spændende og innovative produkter, som distribueres ud i hele Nordeuropa. Vi har relevante produkter til forskellige brancher både indenfor detail- og engrossalg. Vi leverer desuden også løsninger indenfor OEM og B2B.

Vi leder over hele kloden efter de nyeste produkter, og tager dem med tilbage til Nordeuropa. Produkterne har vi inddelt i 3 kategorier: tools, kids og home.

Vi tilbyder import, distribution og forhandling af innovative kvalitetsprodukter indenfor forskellige kategorier. Hos CEPELO har vi et stærkt netværk i Norge, Sverige og Danmark. Men vi har også samarbejdspartnere, som tilbyder tjenester i Tyskland og Baltikum - et marked bestående af næsten 130 mio. mennesker.

Vi lægger desuden stor vægt på at markedsføre produkterne gennem de rigtige kanaler - hvad enten det er hjemmesider, sociale medier eller PR.

Vi ved, hvad der skal til for at være en attraktiv leverandør!

Hos CEPELO anser vi butikker og deres personale som det vigtigste værktøj i markedsføringen. Vi tilbyder derfor et klart og tydeligt koncept, hvor der handles med attraktive produkter, er effektiv markedsføring som skaber efterspørgsel hos forbrugeren. Desuden er der hurtig leverance, en enkel reklamationsprocess og professionel opfølgning i butikken og uddannelse af personalet.

Har du lyst til at vide mere om CEPELO, så kan du klikke på nedenstående links og få mere at vide.