logo
logo

Partnere

Huuman

Huuman er et privatejet mentor og støttekontakt-team for familier, børn og unge. Det kan være børn og unge med ADHD, autisme, tourette, personlighedsforstyrrelser, sociale vanskeligheder dysfunktionelle familier osv., som ikke kan rummes i det etablerede system.

Lige siden 1999 har HUUMAN løst forskellige opgaver hos enkeltpersoner og familier. Vi arbejder altid tæt sammen med den gældende kommune, men vi løser vores opgaver selvstændigt.

Hvad enten det er en mentor, støtte- eller kontaktperson, så er opgaven at yde støtte til den enkelt på det personlige plan. Hos HUUMAN kommer individet i centrum, og er der plads til både snak og de mere praktiske gøremål for den enkelte eller for hele familien.

Der er ikke to opgaver, der er ens. Vores tidligere erfaringer viser, at bare fordi noget har virket før, virker det ikke nødvendigvis igen på den aktuelle sag. Derfor lægger vi meget vægt på, at hver enkelt opgave bliver kigget på med nye øjne, så den kan blive løst bedst muligt.

Har du lyst til at få en større indsigt, i hvad HUUMAN laver og tilbyder, så kan du klikke på nedenstående links og få mere at vide.