logo
logo

Partnere

Konkurrencer > Partnere > Tee Shoppen
Tee Shoppen

Teeshoppen.dk er din online mode webshop. Hos os finder du Nordens største og billigste udvalg af modetøj, som henvender sig til den stilsikre og kvalitetsbevidste mand! Fokusset har været på at skabe et koncept, hvor der bliver produceret designs inspireret af de anerkendte Skandinaviske designere. Vi laver altså kun tøj, som vi selv vil stå inde for, og vil gå i!

Vi vil gerne have alle med. Derfor er det vigtigt for os, at man ikke behøver en månedsløn som advokat for, at gå lækkert tøj af høj kvalitet fra Teeshoppen.dk.

Formålet var, at alle modeentusiaster skulle have muligheden for at booste deres tøjskab med forskellige basic items.

Derfor har drengene bag Teeshoppen.dk arbjedet hårdt på, at etablere et netværk med verdens mest kompetente leverandører og designere. Dermed skulle der være garanti for, at du kan få simpelt og elegant tøj til en overkommelig pris.

Når du placerer din bestilling hos Teeshoppen.dk, gør vi alt, hvad vi kan for, at du hurtigst muligt modtager den. Derfor samarbejder vi med GLS, DAO eller PostDanmark, for at sikre at din bestilling når frem! Vi har kun 1-2 dages leveringstid, såfremt varen ikke befinder sig på vores fjernlager (1-4 dages levering). Alternativ kan du hente dit gear hos vores hovedkontor i Aalborg Centrum, hvis du bare ikke kan vente!

Vil du vide mere om Teeshoppen.dk kan klikke på nedenstående links og læse mere.