inviter%20venner%20til%20blog

Inviter dine venner!


Hej alle sammen!
Vi har på det seneste modtaget en del forespørgsler på, om der findes andre måder man kan optjene tickets. Som du sikkert ved, kan du på nuværende tidspunkt kan du optjene tickets ved at: deltage i konkurrencer eller ved at dele konkurrencer på Facebook.

Forespørgslerne har dog gjort, at vi har taget til efteretning om der var andre måder man skulle have mulighed for at optjene tickets. Vi har derfor netop lanceret muligheden for, at du kan optjene tickets ved at invitere dine venner til One4Free. Under din profil vil du derfor nu finde en ny fane, der hedder "Mine invitationer", hvor har tre forskellige muligheder for at invitere nye brugere til vores side. Hver gang det lykkes dig at få en ny bruger oprettet bliver du belønnet med 2 tickets!

Del via Facebook:
Hvis du vælger, at dele via Facebook deler du et link til One4Free - du kan eventuelt lige skrive en lille opdatering sammen med linket.

Invitér venner via link:
Her får du et særligt link, som du kan dele med dine venner og bekendte på en sms, gennem messenger eller hvad du nu foretrækker!

Invitér venner via email:
Skriv dine venners email ind i feltet, og så kan du tilknytte en lille besked eller hilsen med emailen. Så modtager de en mail kort tid efter

Hvis du stadig synes det er svært, har Matthias har været så venlig at lave en lille video, hvori han forklarer hvordan du gør.

 

Nemt ikke? 

Vi håber, at denne nye mulighed vil give de flittigste af jer en ekstra mulighed for at opsamle tickets som kan bruges i vores jackpot konkurrencer. Det kunne tænkes, at der var en spændende jackpot på vej?

Hav en rigtig god dag! 

Hilsen One4Free teamet