rss

BLOG

Forår 17

2017-04-07

Den første weekend i april var vi ude på Forårsmessen i Aalborg Kongres og Kultur Center.
Forår er nemlig tegn for en ny start, og det er ikke, fordi vi er nystartet, men vi har noget nyt til dig.
Læs mere...

Vi kan alle huske vores første Nintendo (NES) eller Sega MegaDrive… måske ikke alle, men vi som kan, husker den fantastiske følelse af at få en ny gadget. En følelse som måske kun børn føler juleaftens morgen.
Årene er gået, og nu har vi PS4, som en heldig bruger har vundet i vores Jackpot på One4Free.
Læs mere...

Vi er rigtig glade for, at kunne være med til at præsentere det nye brætspil, som hedder XOBrainer. 
 
Læs mere...

Den 23. Oktober blev Hasseris Løbet traditionen tro afholdt. Vi fik i år muligheden for at være medarrangører på løbet, hvor vi fik mulighed for at gøre det vi er bedst til: Give gratis gaver bort.
Læs mere...

VI har haft fornøjelsen af, at mødes med nogle af jer på Dana Messen på UCN i Aalborg. Vores "hygge lounge" var et stort hit, og vi var glade for at komme ud og snakke med jer samt modtage input omkring vores forskellige tiltag her på siden.
Læs mere...

Hej alle sammen!
Her hos One4Free forsøger vi hele tiden, at komme på nye ting! Én af de ting, er vores spritnye feature, “Inviter dine venner”.
Læs mere...

Girlpower!

2016-05-31

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi hos One4Free er rimelige stolte af at være sponsor for Aalborg KFUMS mega seje fodboldpiger, som er indbegrebet af "Girlpower"!
Læs mere...

Tilbage i december måned 2015 kom vores midlertidige website på benene. Med websitet havde vi lanceret en konkurrence omkring et Apple Watch Sport, som skulle udtrækkes...
Læs mere...

Hver eneste dag har vi konkurrencer der udløber, og hver gang en konkurrence udløber finder vi en vinder. Det har således resulteret i, at vi siden midten af marts måned har fundet 178 vindere af forskellige konkurrencer.
 
Læs mere...

DollsWalls sætter gang i hjernen og fantasien med sit nye innovative byg-selv dukkehuskoncept, der åbner op for kreativ og udviklende leg. Et rigtigt godt alternativ til de online muligheder, som børn har i dag. Det nye koncept henvender sig til piger i alderen 5-10 år.

Et dukkehus – hvad er nyt?
Læs mere...

Det er nu ved at være små to uger siden vi slog dørene op for One4Free. Vi er både glade og rørte over, at så mange har vist interesse for vores website...
Læs mere...

Dem der har været opmærksomme på vores Facebook side ved, at det efterhånden er ved at være sidste udkald før vi udtrækker vinderen af vores Apple Watch Sport konkurrence.
Læs mere...

Når virksomheder investerer i reklameartikler til omdeling, bliver de i mange tilfælde uddelt ved de samme omstændigheder eller ved de sædvanlige arrangementer. Netop dette medvirker til, at artiklerne i stor udstrækning på grund af demo- og geografiske forhold bliver uddelt til den samme kundemasse.

Samtidig oplever mange virksomheder, at reklameartiklerne til omdeling kan have en tendens til at ophobe sig på lageret, fordi tidsforbruget på omdeling samt deltagelse i begivenheder bliver nedprioriteret i forhold til virksomhedens primære aktiviteter.
Læs mere...

Lukas Graham

2016-03-18

Der er ikke mange år siden vi så og hørte Lukas Grahams musik for første gang. Et par hjemmelavede YouTube videoer, hvor vi ser ham hygge sig i en jam-session over en morgenøl, sammen med sine venner, spreder sig meget hurtigt på de sociale medier. 
Man behøvede ikke at høre dem mange gange før man rendte rundt og nynnede “drunk in the morning” og “Criminal Mind”.
Læs mere...
  •