billede%20closeup

XOBrainer - Kryds og bolle, bare 10.000 gange sjovere!


Vi er rigtig glade for, at kunne være med til at præsentere det nye brætspil, som hedder XOBrainer. 

Nordjysk spilfirma lancerer et nyt brætspil, der er en moderne videreudvikling af det traditionelle Kryds & Bolle. Spillets navn er XOBrainer, og som navnet antyder så bliver hjernecellerne virkeligt sat på hårdt arbejde. Man skal tænke strategisk, idet man både kan få 5 på stribe i form og i farve, udnytte modstanderens brikker, score point eller vinde på knockout. Ønsker man ekstra variation kan spillet understøttes med den specialudviklede XOBrainer WebApp, der følger med spillet. Man kan også vælge at tilføje en eller flere af de medfølgende spilvariationer; TimeBomb - hvor man spiller under tidspres, Random – hvor brikkernes farve kommer tilfældigt, Mission – hvor man skal udføre en hemmelig mission eller Map – hvor brikkerne starter fra et nyt udgangspunkt hver gang.  

For spillets udvikler, Anders Buus Jensen, har det været ambitionen, at udvikle et spil der både var fleksibelt med hensyn til deltagerantal og spilletid. Derfor er det muligt, at spille både holdspil og spil en-mod-en, ligesom det er muligt, at vælge spilvarianter der tager lige fra nogle få minutter, og op til en times tid.

Hovedparten af spillets komponenter produceres i Nordjylland, i det der er lagt vægt på at producere et kvalitetsspil der kan spilles i mange år.

Spillet har release dato 1. december 2016, og kan i første omgang købes på i XOBrainers egen webshop på www.xobrainer.com

Du kan se deres rigtigt fint introvideo lige her: