Screen%20Shot%202016-06-03%20at%2015_57_15

Lukas Graham


Der er ikke mange år siden vi så og hørte Lukas Grahams musik for første gang. Et par hjemmelavede YouTube videoer, hvor vi ser ham hygge sig i en jam-session over en morgenøl, sammen med sine venner, spreder sig meget hurtigt på de sociale medier. 
Man behøvede ikke at høre dem mange gange før man rendte rundt og nynnede “drunk in the morning” og “Criminal Mind”.
Lukas Graham, som engang var kendt af alle som lille “Grunk” er nu en voksen mand, med en vildt fed stemme og masser af attitude. Helt fra starten var jeg ikke i tvivl om at “The Duke” og hans musik var her for at blive og ryste hele Denmark - måske også hele verden.  

Hans opvækst på Christiania var og er en meget klar og stor del af hans musik. Også hans tekster om oplevelser og gode "homies” fortæller fantastiske historier, som man nemt kan leve sig ind i. Det er Pop Ghetto musik som handler om “the real life” og ikke endnu en eller anden love story.

Jeg har haft det privilegium at se ham live, og det var uden tvivl en at de bedste koncerter, jeg har set. Ud af hele bandet springer en smittende energy, og Lukas stemme lyder endnu bedre live end på CD - hvis det da kan lade sig gøre!

Idag har Lukas og hans band fået den, mere end fortjente, verdens opmærksomhed og ligger i toppen af verdens ranglisten, Youtube er fuldt med covers af hans musik, og mange andre drenge og piger, mænd og kvinder har lade sig inspirere af ham, og går og drømmer om at blive den næste Lukas Graham.